Bel ons en maak een afspraak 010 226 6793
Wolphaertsbocht 268D, 3083 MX Rotterdam

Over kapsalon Barzi

Home » Over kapsalon Barzi

Al vanaf 1998 is Dames- en herenkapsalon Barzi een begrip aan de 'Wolphaertsbocht 268D’' te Rotterdam. Bij Dames- en herenkapsalon Barzi in de salon zijn zowel dames als heren van hartelijk welkom. U kunt hier terecht voor een ontspannende kleur- of knipbehandeling, maar ook voor het opsteken en een ‘classic shave’ kunt u bij ons een professionele behandeling verwachten. Vakmanschap, kwaliteit en tevredenheid staat bij ons voorop!

Bij Barzi kapsalon vind je een goede ouderwetse service met een glimlach. De kapsalon eigenaar Barzi is al sinds 1998 actief als kapper. Met zijn ruime ervaring besloot Barzi om in 2005 zich te vestigen in Rotterdam. Barzi heeft een kapperszaak geopend waar iedereen zich welkom heet. Want hij heeft van zijn hobby werk gemaakt. 

De vestiging van dames- en herenkapsalon Barzi is een kleurrijke en ingerichte ruimte. Iedereen wordt bij binnenkomst warm begroet. Zes stoelen zorgen ervoor dat u de aandacht krijgt die uw haar verdient, en de winkel heeft ook een enorm assortiment haar producten om u te helpen uw uiterlijk te behouden wanneer u de winkel verlaat.

Het team van dames- en herenkapsalon Barzi is van alle markten thuis. Het team knipt alle gewenste modellen, want bij ons bepaalt de klant. De kapperszaak is direct gevestigd aan de Wolphaertsbocht weg. U kunt in de omgeving of voor de deur parkeren. Als u met de openbaar vervoer wilt komen, dan is dat geen enkel probleem wat de tram stopt voor de kapperszaak. Dankzij het team heerst hier een echt ontspannen sfeer met de inrichting van weleer en inspirerende gevoelens van nostalgie wanneer u door de deur loopt.

Iedereen is welkom dus "wees niet verlegen en probeer het eens"

Dames- en herenkapsalon Barzi aan de Wolphaertsbocht 268D in Rotterdam, enkele meters verwijderd van het Pleinweg kruispunt. 

Dames- en herenkapsalon Barzi 

https://www.high-endrolex.com/42